Twitter Facebook Instagram Youtube

Escola de Natura Angeleta Ferrer

Telèfon: 93 395 01 05 / 618 972 918
Correu electrònic: escoladenatura@badalona.cat
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 15 hores
Adreça: Masia Can Miravitges, Pomar de Dalt,16. CP 08916
Com arribar-hi: Clicar aquí

Dues sales àmplies i lluminoses amb taules grans. Tenen capacitat per un grup-classe (unes 30 persones). S’utilitzen com a espais de treball, ja sigui per als alumnes o per a la realització de cursos. Ambdues disposen de canó i pantalla de projecció.

Espai ampli que consta d’una cuina gran i dues piques amb aigua calenta. Disposa de bancs de fusta i àmplies taules preparades específicament per a treballar amb aliments. Aquesta aula s’utilitza per a la realització dels tallers d’alimentació i comunica directament amb els patis d’esbarjo.

Espai situat a peu pla amb taules grans de fusta i tamborets de laboratori. Disposa de dues àmplies piques i un llarg taulell de marbre. Està preparat per a mantenir aquaris i terraris i per a treballar amb lupes i microscopis. És el lloc on es realitza part del taller de la bassa i on fan els seus estudis els alumnes que realitzen el Treball de Recerca de Batxillerat a l’Escola de Natura

Sala acollidora amb una taula gran. És el lloc de consulta i petites reunions. Disposa d’un fons bibliogràfic especialitzat en flora i fauna, agricultura ecològica i temes relacionats amb el medi ambient.

Espai enjardinat amb diverses varietats de plantes aromàtiques mediterrànies que s’utilitzen en el taller que estudia aquest tipus de plantes.

L'escola disposa de dos grans espais exteriors al costat de la cuina, solejats i amb gespa, destinats a l’esbarjo dels nois i noies. Hi ha diverses varietats d’arbres fruiters: cirerer, llimoner, pomera, magraner, prunera, ametller, taronger, caqui i olivera.

També disposa d'un altre gran espai al costat de la bassa amb taules i bancs de pícnic.

El fet de disposar de zones d’esbarjo separades entre sí, permet que puguin haver-hi diverses escoles sense molestar-se entre elles.

En aquest espai hi ha instal·lat un rusc d’observació, de fusta i vidre. Disposa de plafons informatius per a donar a conèixer l’estructura d’un rusc i la vida de les abelles.

Espais que es cedeixen als centres escolars que ho sol·licitin per a conrear-los durant el curs escolar. Els camps estan preparats per a la sembra ecològica i disposen d’aigua a l’abast per a regar amb facilitat.

Hort ecològic en el qual es conreen hortalisses pròpies de la zona mediterrània, durant tot l’any. S’ofereix a les escoles per a realitzar-hi visites educatives.

Bassa artificial rodejada de vegetació autòctona i dissenyada específicament per a la cria d’amfibis, rèptils i altres espècies animals i vegetals. És on es realitza part del taller de la bassa. Disposa d’un complet plafó informatiu de les espècies que s’hi poden observar.

Espai destinat a la germinació i al manteniment de planta autòctona forestal.

Espai de 150 m2, creat per un grup d’alumnes de Batxillerat de l’INS Pompeu Fabra el curs 2004-05. En aquest jardí actualment s’hi mantenen diverses espècies vegetals autòctones i de jardineria, atractives per les papallones i les seves erugues. L’objectiu del jardí es preservar la biodiversitat dels insectes.

Hi ha també una taula amb bancs de fusta, una petita bassa i un plafó informatiu de les espècies de papallones més freqüents a la zona.