Twitter Facebook Instagram Youtube

L'alcalde

Benvinguts a aquesta nova plana web municipal, que posem a la vostra disposició i que és un instrument amb el qual volem mantenir una comunicació constant amb tots els badalonins; una web que ha de reflectir el compromís de l'Ajuntament amb el progrés i la qualitat de vida.

Xavier Garcia Albiol

 alcalde@badalona.cat

  Plaça de la Vila 1


Badalona és una gran ciutat, antiga i diversa. La meva voluntat és la d’engegar les actuacions necessàries per transformar-la i donar-li l'impuls que mereix en ple segle XXI. La Badalona del futur ha de ser una ciutat endreçada, verda, amable i vibrant, que destaqui en l’àrea metropolitana i també entre la resta de ciutats de la mateixa grandària. Per això, aquesta transformació vull fer-la amb tota la dedicació i tota la cura. Pensant bé els grans projectes i posant atenció també en els petits detalls quotidians que són essencials per als veïns de cada barri. És cert que per arribar a tots els racons es necessita temps, no tot es pot fer alhora. Però el més important és avançar des del principi, com estem fent, sense pausa i sense que mai decaiguin la il·lusió i l'amor per Badalona.

Estic compromès amb la dignificació del nostre espai públic, amb la transformació dels nostres carrers i places en llocs acollidors, nets i segurs per a tots. Cada carrer i cada plaça han de ser dignes. Estem compromesos també amb la salut i el benestar dels nostres ciutadans. Per això veureu aviat la modernització d’algunes instal·lacions esportives i la construcció de nous equipaments, com una piscina i dipòsits d'aigües pluvials, que tenen un paper essencial en episodis de pluges intenses per reduir el risc d’inundacions i la contaminació de la platja.

L'Ajuntament, tal com jo el concebo, ha de ser un motor que impulsi la ciutat, que la porti a aconseguir millors quotes de benestar per als veïns, de vitalitat cultural, de dinamisme econòmic i de projecció. D’acord amb aquestes premisses, crec que l'actual és un moment emocionant per a Badalona i m’agradaria que tots us sentíssiu part del camí que iniciem. Us convido a explorar la nostra nova web municipal, on anireu trobant la informació sobre els projectes i iniciatives que es duguin a terme per donar forma al nostre futur.

Continuem avançant junts cap a una ciutat de la qual tots ens sentim part i orgullosos! 

Notícies RSS

Veure'n més