Twitter Facebook Instagram Youtube

Urbanisme

Àrea d'Urbanisme

  Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12

       Tercera planta

          


L’URBANISME TRANSFORMA BADALONA

Aquest espai de l’Àrea d’Urbanisme i del Territori ofereix una eina per seguir les accions que impulsem i la realitat badalonina. Accions per a un projecte de ciutat amb l’objectiu de construir una ciutat més cohesionada socialment i territorialment, amb més infraestructures, amb millors espais i serveis públics, per avançar cap a una Badalona més sostenible, capdavantera. L’espai ofereix informació i serveis a tots els ciutadans i ciutadanes que ho preciseu.

La transformació del territori té com objectiu una ciutat sense barreres, cohesionada i amb noves i grans zones verdes que milloraran la nostra qualitat de vida, sent una ocasió única per fer un pas decidit per lluitar contra el canvi climàtic.

L’Àrea d’Urbanisme incorpora totes les actuacions que tenen incidència directa en la millora de l’espai públic de Badalona i l’ordenació del territori. Des d'aquesta àrea s’impulsen les accions urbanístiques de transformació de ciutat, les obres i els projectes, seguint els plans urbanístics vigents i les accions coordinades amb via pública pel que fa a l'enllumenat, el paviment, el mobiliari urbà, la neteja, incloent les actuacions destinades a millorar la mobilitat de la ciutat.

També és l’Àrea des d’on s’impulsen les polítiques públiques per garantir l'accés a l’habitatge als ciutadans de Badalona.

Aquesta Àrea té una incidència directa en la vida diària dels ciutadans ja que, per una banda, ha de garantir que totes les obres i activitats que es desenvolupen a la ciutat compleixin amb la legislació vigent i també, que mantinguin coherència amb els plans aprovats.

Notícies RSS

Veure'n més