Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Àrea de Cultura facilita l’accés de la població a la cultura. Les seves línies estratègiques per aconseguir-ho són la divulgació i la protecció del patrimoni artístic i cultural, així com la promoció, la programació i la difusió de la cultura.

Com a via de cohesió social, organitza i coordina festes i esdeveniments culturals arrelats a la ciutat, com les Festes de Maig o la Festa Major, així com altres tradicions. A més, també coordina festivals per fomentar totes les disciplines artístiques: lletres i literatura, arts escèniques o arts plàstiques. Entre els festivals i cicles destacats es troben, per exemple, el Festival Blues & Ritmes Badalona, el Festival Internacional de Màgia - Memorial Li-Chang o el Festival de Música del Gran Sol. També coordina i organitza les activitats de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona o els actes i exposicions a l'Espai Betúlia, Centre de la Paraula i les Lletres.

L'Àrea de Cultura, doncs, fomenta la formació, la creació i la pràctica de les arts i la seva projecció a tota la ciutat, de forma compartida amb el teixit cultural de Badalona, tenint en compte tant les propostes de ciutat com les territorials de proximitat.

Notícies RSS

Veure'n més

Agenda RSS

Veure'n més

Tràmits