Twitter Facebook Instagram Youtube

Tallers d'educació ambiental per centres educatius

L'Ajuntament de Badalona disposa d'una àmplia oferta de tallers d'educació ambiental que s’ofereix als centres educatius a través de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i de l’Escola del Mar.

Podeu consultar la nostra oferta educativa a través del nostre cercador, que us permetrà trobar aquells tallers que més us convinguin en funció del nivell educatiu a qui van adreçats, la seva temàtica o l’equipament que els ofereix.

La majoria de tallers es poden adaptar a grups amb necessitats específiques. No dubteu a consultar-nos si esteu interessats en fer alguna activitat amb un grup especial.

Totes les activitats estan subjectes al pagament de les corresponents taxes que es fixen anualment a l’ordenança municipal fiscal. Consulteu aquí l’ordenança que regula la taxa per ensenyaments especials per conèixer el preu de l’activitat que voleu realitzar, o bé, pregunteu el preu a l’hora d’inscriure-us.

L'Ajuntament de Badalona també col·labora amb el programa Compartim un Futur de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que ofereix diversos tallers d'educació ambiental que es realitzen a Badalona. Podeu consultar el seu catàleg d'activitats aquí