Twitter Facebook Instagram Youtube

El 21 de setembre de 2018 es van inaugurar els Camins Amics dels Romans i de la Mar Mediterània. El primer està promogut per les escoles Jungfrau i Maristes Champagnat i el segon per les escoles Badalona Port, Betúlia, Gitanjali, López Torrejón, Progrés i Ventós Mir.

A partir del projecte base que la Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona (CPSEVB) va fer arribar al govern de l’Ajuntament l'any 2015, el Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic va endegar el funcionament, al llarg del curs 2016-17, d’un Grup de Treball de Camins escolars.

Aquest Grup de treball ha comptat amb la participació de moltes escoles, de la Comissió del PSEVB, d’altres entitats de la ciutat, i dels Serveis d’Espais Públics, d’Educació i de la Guàrdia Urbana de l'Ajuntament que han acabat concretant el projecte de Camí Amic i el projecte d’impuls de la Xarxa de camins escolars de Badalona.

El curs 2017-18 es va inaugurar el Camí Amic del Parc, el primer camí escolar de Badalona que van promoure i vetllen les escoles Artur Martorell i Lola Anglada. A la tardor de 2018 van iniciar la seva participació en el projecte escoles dels Districtes 3 i 4 amb l'objectiu de poder inaugurar nous camins a la primavera de 2019 per seguir fent realitat el creixement de la Xarxa de camins escolars de Badalona.

Està previst que al llarg del curs 2019-20 pugui continuar el procés de construcció d’altres camins a diferents zones de la ciutat amb la participació de l’alumnat, de les famílies, de les AMPA i del professorat de cada centre que s’hi vulgui implicar i de l'acompanyament del Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic, i de l'Ajuntament de Badalona.

Fitxers relacionats