Twitter Facebook Instagram Youtube

Presentació

Les platges de Badalona s’estenen al llarg de quasi 5 km. de litoral (3.300 m. útils), amb i amb una afluència d’usuaris/es de 1.000.000 a l’any. El Departament de Medi Natural de l'Àrea de Medi Ambient, gestiona tot el que fa referència als serveis de temporada, equipaments, neteja i aspectes mediambientals de la façana marítima.

La platja és un dels espais més utilitzats per les persones que viuen a Badalona i per les d’altres poblacions veïnes. Aquest gran nombre d’usuaris/es fa que els serveis que ofereix hagin de ser de qualitat i en quantitat suficient al llarg del litoral.

Per tal d’aconseguir aquests objectius, l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la política de qualitat i un catàleg de serveis per a les platges de Badalona, documents que es poden consultar en l’apartat de documentació.

D’aquesta manera, l’Àrea Metropolitana de Barcelona realitza els treballs necessaris per netejar, mantenir les infraestructures i mobiliari en bon estat així com oferir nous serveis als usuaris/es de la platges, i la Diputació de Barcelona col·labora amb l’Ajuntament en campanyes relacionades amb la salut i el salvament i socorrisme.

Imatges relacionades

Fitxers relacionats