Twitter Facebook Instagram Youtube

El dijous 1 de juny, a les 12 i a les 16 h, al Teatre Margarida Xirgu s'estrena, a la nostra ciutat,  la cantata La Clika.

325 alumnes de 1r, 2n i 3r de primària de 7 escoles han aprés i interpretaran, en dos passis, les cançons d'aquesta cantata creada per les Cases de la Música, amb l'acompanyament de 6 músics en directe.

Les 7 escoles que hi participen son aquestes: 

12 h: Bufalà, Lestonnac i Ocata.  

16 h: Les Ciències, Margarida Xirgu, Minguella i Salvador Espriu.

La cantata La Clika està organitzada per les Cases de la Música amb el suport del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona i de Badalona Cultura.

 

Aquest projecte musical consisteix en l'aprenentatge, per part dels infants de cada escola que hi participa, d'una cantata formada per onze cançons que fomenten, entre altres valors, l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme i la igualtat de gènere, de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària. 

Des de les Cases de la Música s'ofereixen als mestres de cada escola recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies que ajuden a interioritzar l'univers que La Clika representa. El que més atreu als infants  són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.

 

Aquesta és la cinquena edició de la cantata La Clika en la que hi participen més de 17.000 infants de 420 escoles de Catalunya, Andorra, Balears i Catalunya Nord.

 

La Clika és un projecte impulsat per les Cases de la Música que des de fa més de vint anys treballa en el sector musical, en els àmbits de la formació, creació, participació i organització de concerts. És un projecte sociomusical, sense afany de lucre, amb la coparticipació de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions, els Ajuntaments i diferents empreses culturals catalanes.

Fitxers relacionats