Twitter Facebook Instagram Youtube

El Teatre Margarida Xirgu acull dijous 15 de juny, des de les 11 fins a les 13 hores, la 3a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona. Actuen 22 grups d’estudiants de 6è de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, i la Botey Band.

La Badabandes és una mostra de cançons creades i interpretades en directe per 150 nois i noies de 6è, utilitzant la veu i instruments propis de les bandes musicals: bateria, teclat, baix, guitarra i altres. La Badabandes 2023 compta amb la participació de 22 grups de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova  i Salvador Espriu, a més de l’actuació de la Botey Band.

La Badabandes i aquest concert donen continuïtat al projecte "De la inspiració a l'escenari" fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista, que és interpretar en un escenari la seva pròpia creació.

La 3a Badabandes està organitzada pels mestres de música de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova  i Salvador Espriu, i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.

Fitxers relacionats