Twitter Facebook Instagram Youtube

El bressol del bàsquet

"Badalona bressol del basquetbol" popular frase que defineix el què és i què significa per Badalona l'esport de la cistella. Encapçalats per el seu gran referent, el Club Joventut de Badalona, la nostra ciutat és una autèntica fàbrica de producció de joves talents en aquest esport. I no només de jugadors, si no que també entrenadors, tècnics, periodistes, etc.

El Joventut, popularment conegut com La Penya, està considerat un dels clubs de bàsquet més prestigiosos d'Europa. Al seu palmarès hi figura una Copa d'Europa, dues Copes Korać i quatre Lligues.

Té la seu al Pavelló Olímpic de Badalona, ​​projectat pels arquitectes Esteve Bonell i Francesc Rius (Premi d'Arquitectura Contemporània Mies van der Rohe, 1992) i que va ser construït amb motiu de les Olimpíades de Barcelona 92.
L'edifici té capacitat per a 12.000 espectadors i va ser la seu de bàsquet durant els Jocs Olímpics.

Situació:

    Palau Olímpic de Badalona
    C/ Ponent, 143-161
    08912 Badalona (Barcelona - España)
    Tel: +34 93 460 20 40
    Fax: +34 93 399 94 0)

TRANSPORT PÚBLIC:

    Metro: Línia L2 (lila), Sortida Gorg
    Tramvia: Línia T5 (Glòries-Gorg)
    Autobusos: BD4, B16, B25, B26, B29, B30, B31 i NII

Fotografia: D. Grau / CJB

Però a Badalona no només hi tenim el bàsquet. També es desenvolupen altres disciplines de ressò com el futbol, la natació, el rem, l'atletisme, futbol americà, escacs, la gimnàstica rítmica, l'esgrima, korfball, petanca, ciclisme, etc.

Imatges relacionades