Twitter Facebook Instagram Youtube

Campanya "Abril, mes de la vida activa!"

Al voltant de la celebració del 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física s'organitza la Campanya "Abril, mes de la vida activa" amb l’objectiu d’animar a la ciutadania de qualsevol edat a integrar la pràctica de l’activitat física en la seva vida diària. El Servei de Salut de l'Ajuntament amb la col·laboració dels serveis de Gent Gran, Esports, Educació i Cultura, lidera l’organització de la campanya, en què també participen Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’Institut Català de Salut (ICS) i entitats com grups de taitxí i txikung de la ciutat o Badalona Running, a més dels grup de treball d'educació física Badaesport de primària i de secundària (en referència als infants i joves).

Les activitats s’adrecen a totes les persones que hi estiguin interessades.

La majoria de Centres d’Atenció Primària (CAP) de Badalona, gestionats per l’ICS i BSA, i el CAP Montgat - Dr. Jardí, gestionat per BSA, ofereixen uns tastets d’activitats diverses. El ventall de propostes s’aplega sota el lema «Mou-te i viu feliç» escollit per la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya per celebrar el dia mundial. Podeu veure la programació de cada CAP als cartells que s’adjunten a continuació. A més, conjuntament amb el grup La Teranyina es proposa «El Camí de Salut» amb el taller «exercici terapèutic per a millorar la qualitat de vida», per a gent gran.

Entitats de taitxí i txikung de la ciutat s’ha tornat a organitzar per a fer possible la cinquena Jornada «Vine a conèixer el taitxí i el txikung» per donar a conèixer els beneficis per a la salut de fer aquestes pràctiques i fer un tastet qui vulgui participar, al Parc de Ca l’Arnús.

Els gimnasos municipals també faran una classe oberta a tota la ciutadania «Posa’t en forma! Tastet de gimnàstica dirigida», per donar a conèixer i visualitzar les activitats que es proposen al llarg de l’any. Algunes es faran als mateixos pavellons o a l’exterior.

La xarxa de biblioteques municipals oferiran tallers i contes sobre l’activitat física per a famílies i infants, en el marc del Programa Biblioteca i Salut.

Com a punt i final cada any es celebra la caminada popular Badalona Running-Fem Salut!

En alguns casos, per participar-hi cal inscriure’s-hi prèviament. Veure campanya d'aquest any (als documents adjunts).

Fitxers relacionats