Twitter Facebook Instagram Youtube

Mercat del trasto

El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats o fets amb material reciclat

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/serveis-ajuntament/mediambient-i-sostenibilitat/agenda/mercat-del-trasto>>.

Les persones que hi vulguin participar podran fer la preinscripció en línia a la pàgina web de l’Ajuntament www.badalona.cat

Aquest proper dilluns 17 d’abril, a les 8.30 hores, s’obrirà el termini per poder participar amb una parada en la 28a edició del Mercat del Trasto de Badalona que tindrà lloc al parc de les Muntanyetes el diumenge 14 de maig. Es tracta d’una fira on particulars i associacions sense ànim de lucre poden vendre els seus objectes de segona mà.

Les persones que estiguin interessades en participar-hi podran fer la seva preinscripció a partir del dilluns 17 d’abril, a les 8.30 hores, a la pàgina web de l’Ajuntament www.badalona.cat. L’enllaç amb el formulari electrònic de preinscripció és;

https://seu.badalona.cat/sta/CarpetaPublic/?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269000227650582707753

Per realitzar el tràmit en línia, caldrà que l’usuari disposi d’un certificat digital o bé s’hagi donat d’alta al sistema VALID (idCAT mòbil).

Les persones que no tinguin mitjans per fer la preinscripció en línia ho podran fer directament al Departament d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, ubicat a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Aquestes preinscripcions es podran fer de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i també els dijous laborables, de 16 a 18.30 hores. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció i tindran preferència els ciutadans de Badalona. La inscripció es tancarà un cop exhaurides totes les places disponibles.

L’objectiu del Mercat del Trasto és promoure la reutilització, donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i, alhora, donar servei a persones que els necessitin.

En aquesta edició el mercat comptarà amb 248 parades i la participació és gratuïta Només cal que totes les persones que hi posin una parada aportin, com a mínim, un quilo de menjar envasat (preferiblement arròs, pasta, llegums, oli o llet) que es donarà al Banc d’Aliments de Badalona. A més, qualsevol persona que ho desitgi, podrà fer aportacions de menjar ja que hi haurà un punt de recollida específic obert a tothom.

Quan?

14/05/2023 de 10:00 a 14:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Parc de les Muntanyetes
Nom de contacte
Telèfon de contacte
93 483 29 99
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment