Twitter Facebook Instagram Youtube

Què s'ha de fer si

Per als gossos de les races considerades NO potencialment perilloses, gats i fures: El tràmit és presencial o mitjançant la seu electrònica. Es pot fer a l’edifici del Viver o a qualsevol Oficina Municipal de Districte. Cal portar el DNI de la persona propietària, el full d’identificació del microxip i el carnet de salut de l’animal.

Per als gossos considerats Potencialment Perillosos: El tràmit és presencial al Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona (Edifici El Viver –  Assemblea de Catalunya, 9-12 1er pis). Cal contactar amb el Servei de Salut per obtenir cita prèvia. La documentació que cal aportar és la mateixa: DNI de la persona propietària, full d’identificació del microxip i carnet de salut de l’animal.

Es pot tramitar presencialment o mitjançant la seu electrònica. Cal presentar una instància on consti el nom de la persona propietària de l’animal de companyia, DNI i telèfon de contacte, el nom de l’animal de companyia i el número de microxip de l’animal.

Un cop fet el tràmit, se li comunica per telèfon quan la pot recollir.

El tràmit es pot fer presencialment o mitjançant la seu electrònica. Cal presentar una instància a l’Ajuntament de Badalona exposant el problema. Les instàncies es poden presentar al Registre General de l’Ajuntament o bé a l’edifici del Viver, o bé a l’Oficina Municipal del Districte. També es poden presentar telemàticament a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Cal trucar a la Guàrdia Urbana, al telèfon 092

Si trobem un animal d’una espècie autòctona protegida ferit al carrer, podem traslladar l’animal a la Clínica Veterinaria Zoològic de Badalona (més informació aquí) o bé trucar als agents rurals (telèfon: 93 561 70 00)