Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona es dota de material i de vehicles necessaris per desenvolupar la tasca policial amb eficàcia i eficiència per oferir un servei de qualitat als ciutadans de Badalona.

La xarxa de Radiocomunicacions per a les Emergències i la Seguretat a Catalunya (RESCAT), creada al 2005 per a ús exclusiu dels Mossos d'Esquadra, s'ha anat ampliant per donar cabuda a tots els cossos de seguretat i emergències de Catalunya. A desembre de 2009, la Guàrdia Urbana de Badalona va passar a formar part d’aquesta renovada xarxa que millora les comunicacions internes en tots els punts de la ciutat i que permet una coordinació amb bombers, serveis sanitaris i altres cossos policials en cas d’emergència. En total, la Guàrdia Urbana de Badalona compta a 80 portàtils, 35 emissores mòbils per vehicle i 5 bases fixes.

Durant el primer trimestre de 2013, la Guàrdia Urbana de Badalona ha canviat la uniformitat dels serveis territorials, més adient per la tasca que es desenvolupa.

En el període 2007-2010, es va fer un important esforç per renovar pràcticament el parc mòbil, tant de turismes patrulla com de motocicletes i vehicles de transport. En 2013, s’ha iniciat un nou procés de renovació del rènting de vehicles. En concret, s’han adquirit deu vehicles amb distintius i equipats amb il·luminació amb tecnologia led -que permet un major estalvi energètic i més durabilitat-, amb una sirena més audible que les actuals, amb una mampara per a detinguts, i amb un sistema de bloqueig dels seients del darrera. A més, s’han adquirit també dos turismes sense distintius per prestar servei de paisà.

La renovació de la flota de la Guàrdia Urbana és necessària per disposar de vehicles en les millors condicions possibles per continuar garantint la seguretat dels ciutadans de Badalona. Els nous vehicles permetran prestar un millor servei a la ciutadania.

Amb aquesta renovació, la Guàrdia Urbana de Badalona compta amb 72 unitats al parc mòbil, repartides entre 18 turismes sense distintius, 21 turismes amb logotips, 8 furgonetes logotipades, 9 motocicletes de carretera, 13 motocicletes tipus scotter i 3 motocicletes de muntanya.