Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona Participa és la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Badalona per construir una ciutat més democràtica.

Una plataforma per construir la Badalona que volem

Badalona Participa és un espai de referència per construir una ciutat oberta, transparent, col·laborativa i amb el protagonisme de qui l’habita.

Una gran comunitat en el marc de Participa311 i decidim

Badalona Participa és una comunitat desplegada amb el suport de la Diputació de Barcelona en el marc del projecte Participa311, que dota d'eines de participació ciutadana als 311 municipis de la província de Barcelona. També forma part de la comunitat decidim.org, la plataforma digital de participació ciutadana.

Un projecte col·laboratiu, obert i transparent

Badalona Participa és una plataforma de participació basada en codi obert. Qualsevol ciutadà pot veure com està construïda, reutilitzar-la o millorar-la. Consulta aquí el codi a GitHub.

Un espai participatiu i obert

Badalona Participa és un espai de participació obert a totes les persones que vulguin millorar la ciutat. Tothom pot participar en els debats, sense necessitat d'estar empadronat/da, i també llançar una proposta o comentar les propostes existents a la plataforma.

Un espai de registre lliure

L'únic requisit per a participar és està registrat a la plataforma. Pots registrar-te amb el teu correu electrònic en el següent enllaç: Registra't.

Un espai de decisió per a la ciutadania de Badalona

Els suports a les propostes es limiten a les persones empadronades, de la mateixa manera que només les persones empadronades a Badalona poden votar en les eleccions municipals.

Com participar?

A Badalona Participa pots informar-te i participar en diferents processos i iniciatives per a millorar la nostra ciutat.

Registra't per entrar als processos participatius, per afegir propostes, compartir idees en els debats o fer comentaris. Si estàs em,padronat o empadronada a Badalona també podràs donar suport a les propostes. 

Badalona Participa