Twitter Facebook Instagram Youtube

Connect’Art

Connect'Art és la Fira de Joves Creadors de Badalona. Té l’objectiu de facilitar als i les joves l’oportunitat de donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, posant a l´abast els recursos necessaris des de la ciutat,  amb l’organització d’una fira que inclou diverses modalitats.

D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat. Després de la corresponent convocatòria, s'inclouen aproximadament 30 carpes, entre les quals es troben diferents disciplines com fotografia, escultura, pintura, disseny tèxtil,  joieria i bijuteria, confecció de complements, street art, creacions audiovisuals, etc.

Per tal de donar un valor afegit a la fira, a més de les parades que s’instal·len, s’ofereixen també diversos espais dedicats a tallers i xerrades, bé sigui a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria artística, o a càrrec dels mateixos participants de la Fira. També s’organitzen diverses intervencions que representin processos de creació, en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent. L’objectiu és potenciar la realització d’una fira interactiva que estigui en constant moviment.