Twitter Facebook Instagram Youtube

Casa del Pare Noel

Casa del Pare Noel

Del 16 al 23 de desembre, 17 a 21 h

Centre Cultural l'Escorxador - Nau 3

Tots sabem que el Pare Noel viu molt lluny, a les remotes terres de Lapònia, molt a prop del Cercle Polar Àrtic, però com que cada any ha de viatjar per tot el món repartint regals, té distribuïdes arreu del planeta residències on s'allotja i des d'on continua treballant perquè tots els regals i la màgia arribin a temps.

Per Nadal, a Badalona tot és possible! El pare Noel ha decidit instal·lar-se uns dies al Centre Cultural l'Escorxador - Nau 3, un espai que li ha estat cedit perquè pugui obrir la seva maleta i establir-se en aquesta residència temporal on preparà tots els elements necessaris per a l'esperada nit de Nadal. Al Centre Cultural l'Escorxador, els més petits podran descobrir les estances del Pare Noel i gaudir de moments màgics.

Reserva d'entrades a través de l'Agenda Cultural.

Horaris de la reserva d'entrades:

     · 4 de desembre, a partir de les 9 h fins a completar aforament.
     · 4 de desembre, a les 16 h fins a completar aforament.
     · 11 de desembre, a les 9 h fins a completar aforament.
     · 11 de desembre, a les 16 h fins a completar aforament.

Telèfon d'informació: 681 341 645 (dies laborables, de 9 a 14 h).

ATENCIÓ: sessió amigable amb reducció d’estímuls de so i llum, sense aglomeracions i amb interpretació en llengua de signes, a la franja horària del 19 de desembre, a les 17 h (cal que agafeu les entrades de la franja 16.40 h), i el 20 de desembre, a les 17h (cal que agafeu les entrades de la franja 16.40 h). No agafeu entrades per aquestes dues sessions si no ho necessiteu perquè estiguin disponibles per aquells que si ho necessiten.

La Casa del Pare Noel s'adhereix a la campanya Cap infant sense joguina, i per això es reserven unes franges horàries per a què els infants que més ho necessiten de la nostra ciutat puguin accedir i gaudir de la Casa del Pare Noel.

Enllaços relacionats