Twitter Facebook Instagram Youtube

Festival de Música Gran Sol

Festival de Música Gran Sol

El Festival de Música Gran Sol és un cicle de concerts gratuïts que se celebren a l'amfiteatre del parc del Gran Sol, en el marc de les Festes de Sant Joan de Llefià. 

Aquest 2023 rebem als Mojinos Escozios i a la icònica banda Camela, els dies 10 i 11 de setembre a l'amfiteatre del Parc del Gran Sol.

Festival de Música Gran Sol 2023

CAMELA / Diumenge 10 de setembre de 2023 a les 21.30 h

El concert de Camela tindrà lloc diumenge 10 de setembre a les 21.30 hores a l’amfiteatre del parc del Gran Sol. El grup, format pel duo María Ángeles Muñoz i Dionisio Martón, és reconegut com un dels principals representants de l'anomenada tecno-rumba i amenirà la vetllada amb els seus ritmes llatins i flamencs que fusionen junt amb la música electrònica i el pop espanyol.

MOJINOS ESCOZIOS / Dilluns 11 de setembre de 2023 a les 21.30 h

El concert de Mojinos Escozíos se celebrarà en el mateix indret el dilluns 11 de setembre, a les 21.30 hores. La banda és una de les formacions més emblemàtiques del rock espanyol i destaquen per les seves lletres irreverents, amb components escatològics i humorístics. Són una formació reconeguda i amb una dilatada carrera amb més de vint-i-cinc anys d'experiència.

Enllaços relacionats:

 image