Twitter Facebook Instagram Youtube

Visita guiada a l'exposició '50 anys Camí. Escultures'

Visita guiada a l'exposició '50 anys. CAMÍ. Escultures' (1973 - 2023) a la Sala Josep Uclés

Per celebrar el cinquantenari de la dedicació de Camí a l’escultura, el Museu i la Sala Josep Uclés presenten una exposició d’obres amb una cronologia que va des del 1973 fins al 2014. En alguns casos, aquestes obres es mostren acompanyades de poemes d’autors que han col·laborat habitualment amb l’artista: J.M. Calleja, Coloma Lleal, Inés Narváez i Màrius Sampere. A la Sala Josep Uclés s’hi podran veure obres i maquetes de totes les seves sèries de la seva obra pública, així com d’inèdita.

La seva obra de formats mitjà i gran -d'interior i d'exterior- es troba en més d'una quarantena d'espais oficials, museus, institucions, col·leccions públiques i privades, tant nacionals com internacionals. Als carrers de Badalona hi ha diverses obres exposadades de Josep M. Teixidó Camí, com el conjunt escultòric 'Bètulo' a la plaça Pep Ventura, o l'escultura a l'entrada del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), entre d'altres. A més, la passió de Camí per Badalona i per l'ensenyament, també van fer que fundés, juntament amb Cinto Santamera i Pilar Miquela, el tallerBDN, un espai de treball que s’ofereix a artistes per desenvolupar projectes d’escultura.

Visita guiada a l'exposició '50 anys. Camí. Esculturesamb el comissari de l'exposició, Josep Duran, i el propi Josep Maria Camí. 

Quan?

13/09/2023 de 18:00 a 20:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Sala Josep Uclés
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal