Twitter Facebook Instagram Youtube

El Parc de la Serralada de Marina

El Parc de la Serralada de Marina és l'espai muntanyós i pulmó verd de la ciutat. Un entorn natural ideal per fer passejades, senderisme i esport. Compartit amb els quatre municipis veïns, acull una gran diversitat de flora i fauna, nombrosos masos, masies, fonts, miradors, elements patrimonials singulars i també una interessant oferta gastronòmica de muntanya.

Destaca el Poblat Ibèric del Turó d'en Boscà, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra o la Masia de Can Miravitges amb l'Escola Angeleta Ferrer, entre altres. 

Descobrir la natura del Parc de la Serralada de Marina a través dels seus recorreguts i itineraris senyalitzats és descobrir una altra Badalona, la verda i la rural. Posa't calçat còmode i no t'ho pensis. Deixa el cotxe i apropa't al parc. Vistes panoràmiques, flora, espècies i paisatges únics per fotografiar.

Descobreix la Badalona rural i arrodoneix la jornada tastant la cuina de muntanya dels diferents restaurants repartits per la zona. Una jornada per gaudir de la natura molt a prop de la gran ciutat.

Consulta els itineraris pel Parc de la Serralada de Marina.

Més informació en aquest enllaç.

Imatges relacionades