Twitter Facebook Instagram Youtube

Informació, assessorament, orientació professional, acompanyament i suport emocional, individual i/o grupal, en tot el procés de recerca de feina.

Ajut i suport a les persones per definir el seu itinerari formatiu - professional i millorar les possibilitats de trobar la feina

Informació sobre el mercat de treball i les noves oportunitats laborals, preparació per a la recerca de feina, desenvolupament de competències professionals i marca personal, autoconeixement, assessorament en la presa de decisions relacionada amb l’àmbit educatiu o laboral, recursos formatius del territori, gestió emocional, ús de les xarxes socials en la recerca de feina, suport en la gestió del canvi i la resiliència.

Espai d’accés lliure i gratuït on s’ofereix orientació laboral i eines per millorar la seva recerca de feina i ocupabilitat amb assessorament personalitzat del personal tècnic d’ocupació. 

Horari: dilluns i dimarts de 9 a 13:30h  Imprescindible demanar cita prèvia

El Club de feina està dividit en DOS espais:

 • Espai telemàtic de recerca de feina
  • Accedir a les ofertes de la borsa de treball pròpia i d’altres del territori, així com inscripció als portals d’ocupació.
  • Conèixer les xarxes socials i apps per a la recerca de feina.
  • Elaborar documents per a la recerca activa de feina: currículum vitae, carta de presentació, instàncies convocatòries públiques, etc.. amb l’assessorament tècnic.
  • Eines ofimàtiques i recursos tècnics de suport per a la recerca de feina (accés a Internet, telèfon.., etc.)
 • Espai de recursos i materials per a la recerca de feina
  • Informació sobre formació, mercat de treball i ocupacions més demandades.
  • Conèixer eines per la recerca de feina: plantilles de models de currículums i cartes de presentació, llistat de portals d’ocupació, consells per a les  entrevistes laborals..
  • Conèixer quina formació pots fer: acadèmica, ocupacional, per a treballadors en actiu.
  • Consultar documentació especialitzada: directoris d’empreses, llistat Ett’s,consultories i d’altres.

Cursos breus i tallers formatius d’orientació laboral i recerca de feina amb eines, estratègies i recursos orientats a afavorir l’accés de les persones al mercat de treball.

Consulteu tipus de tallers amb el personal tècnic del Servei d’orientació

OTL Badalona és un servei d'orientació i assessorament per a la inserció laboral adreçat a persones de Badalona i Sant Adrià del Besòs, que estan en tractament psicològic i/o psquiàtric i que necessiten suport i acompanyamet especialitzat per accedir al mercat de treball.

Fitxers relacionats

Dispositiu d’Inserció sociolaboral: Treball als Barris 2022-2023

Les accions de Treball als Barris tenen per objecte donar prioritat a les àrees urbanes que, per les seves característiques, requereixen una atenció especial  per millorar  des del punt de vista ocupacional, social i econòmic, amb l'objectiu de contribuir a l'equilibri social i territorial.

El Dispositiu Treball als Barris, té com a principal objectiu, atendre  les necessitats de cadascuna de les persones participants, des d’un plantejament flexible d’itinerari individual en la recerca de feina. Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris. Es treballen:

 • Anàlisis i diagnosis de l’ocupabilitat.
 • Informació i Orientació professional, acompanyament i motivació en el procés de recerca activa de feina i d’inserció.
 • Accions de desenvolupament de les competències transversals i de base: alfabetització digital, etc.
 • Prospecció d’empreses, mediació laboral i seguiment de la contractació.

A qui va dirigit?

Persones inscrites com a demandants d’ocupació, amb dificultats per trobar feina, preferentment dels barris que comprenen el territori de Serra d’en Mena (Llefià, la Salut i La Pau) i els barris de Sant Roc, Artigues i El Remei.

Com participar?

Cal estar inscrit a l’Oficina de Treball. Les persones interessades poden sol·licitar més informació al telèfon 650586639 o poden també enviar un correu electrònic a l’adreça següent | impo@badalona.cat

Durada: desembre de 2022 fins octubre 2023.