Twitter Facebook Instagram Youtube

Masterclass de Pintura

       Des del Departament de Gent Gran en col·laboració amb el mestre pintor Sr. Pedro Baos s'han organitzat una masterclass de pintura que s'està realitzant 1 cop al mes des del passat febrer d'aquest any i que finalitza el proper mes de juny.
Aquestes sessions de pintura, de la mà d'un reconegut professional en la matèria i adreçades a les persones grans del municipi interessades en practicar o adquirir habilitats al voltant del món de la pintura, pretén aprofitar els beneficis que aquesta activitat artística ofereix a les persones participants, com són:  
  • Millorar la comunicació, facilitant la expressió del que sentim o pensem a través dels pinzells. La pintura és un canal perfecte per deixar que el nostre món interior pugui fluir.
  • Obtenir beneficis de motricitat fina, reduint el risc de deteriorament.
  • Treballar les capacitats cognitives, estimulant l'hemisferi esquerra del cervell, exercitant la concentració, el raonament lògic i matemàtic o la orientació espacial, endarrerint l'aparició del deteriorament cognitiu propi d'edats més avançades.
  • Mantenir i millorar la salut mental i emocional, centrant-nos en "l'aquí i l'ara", desconnectant la ment dels problemes i preocupacions dels nostre dia a dia, evitant la sobrecàrrega mental. Té un efecte "terapèutic" , reduint l'estrès, la depressió i l'ansietat.
  • Incrementar la qualitat de vida, millorant el nostre estat anímic, el sentiment de felicitat i la nostra autoestima.

   

Imatges relacionades