Twitter Facebook Instagram Youtube

Gimnàs Pavelló de La Plana

Dades de contacte:
Ptge. De la Plana, 14 esports@badalona.cat 93 483 26 00

Amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en les persones, el Servei d’Esports ofereix un seguit d’activitats orientades a mantenir i millorar la condició física, combinant diferents exercicis per millorar la resistència cardiovascular, la tonificació i resistència muscular, i sempre adaptant el treball i la intensitat de l’esforç al grup de persones que estiguin realitzant l’activitat. Totes les activitats van adreçades a dones i homes de 18 a 65 anys.

Quasi totes les activitats es realitzen acompanyades amb música i amb material divers, i de les activitats que s’ofereixen en aquest gimnàs, pots trobar-ne més informació en la definició de cada activitat o trucant al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

ACTIVITATS DIES HORARIS
E.T 2 dies (dimarts i dijous) 09.00 a 10.00 h
T-Cardio / G.A.C. / A-Cardio 3 dies (dilluns,dimecres i divendres) 10.00 a 11.00 h
E.T 2 dies (dimarts i dijous) 10.00 a 11.00 h
T-Cardio / G.A.C. / A-Cardio 2 dies (dimarts i dijous) 17.00 a 18.00 h
T-Cardio / G.A.C. / A-Cardio 3 dies (dilluns,dimecres i divendres) 19.00 a 20.00 h
T-Cardio / G.A.C. / A-Cardio 2 dies (dimarts i dijous) 19.00 a 20.00 h
E.T 2 dies (dimarts i dijous) 20.00 a 21.00 h
T.B.C 2 dies (dimarts i dijous) 21.00 a 22.00 h

DEFINICIONS DE LES ACTIVITATS:

T-Cardio: Activitat física que combina la tonificació muscular de tot el cos (tronc superior i inferior), amb un treball cardiovascular acompanyat amb música. El treball es desenvolupa amb tota mena de material (pals, gomes, pilotes...) i es finalitzà amb exercicis d’estiraments i relaxació.

G.A.C.: Exercicis localitzats acompanyats amb música i amb la utilització de material divers (pals, gomes, pilotes...), és un treball que es localitza principalment a natges, abdominals i cames. L’activitat es complimenta amb exercicis d’estiraments i de relaxació.

A-Cardio: Activitat cardiovascular realitzada amb la combinació de diferents estils i ritmes musicals, incorporant coreografies adaptades al nivell dels usuaris amb al i baix impacte.

E.T.: L’entrenament total és una activitat orientada a realitzar sessions amb un treball cardiovascular molt variat i amb la combinació d’exercicis de tonificació muscular, amb l’objectiu de millorar la resistència muscular i cardiovascular.

T.B.C.: El condicionament físic general és una activitat que combina el treball muscular i aeròbic. S’ajusta als diferents nivells dels participants, amb coreografies senzilles, organització de circuits, i amb la utilització de material divers. És una activitat recomanada per una preparació física i per millorar la força i la resistència.

Etiquetes
Gimnasos