Twitter Facebook Instagram Youtube

Gimnàs Poliesportiu de Casagemas

Dades de contacte:
Pl. Casagemas, 12-14 esports@badalona.cat 93 483 26 00

Amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en les persones, el Servei d’Esports ofereix un seguit d’activitats orientades a mantenir i millorar la condició física, combinant diferents exercicis per millorar la resistència cardiovascular, la tonificació i resistència muscular, i sempre adaptant el treball i la intensitat de l’esforç al grup de persones que estiguin realitzant l’activitat. Totes les activitats van adreçades a dones i homes de 18 a 65 anys.

Quasi totes les activitats es realitzen acompanyades amb música i amb material divers, i de les activitats que s’ofereixen en aquest gimnàs, pots trobar-ne més informació en la definició de cada activitat o trucant al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

ACTIVITATS DIES HORARIS
E.T 3 dies (dilluns,dimecres i divendres) 10.00 a 11.00 h
T.B.C. 3 dies (dilluns,dimecres i divendres) 19.30 a 20.30 h
T.B.C. 2 dies (dilluns i dimecres) 18.30 a 19.30 h
A-Cardio 2 dies (dimarts i dijous) 19.30 a 20.30 h

DEFINICIONS DE LES ACTIVITATS:

A-Cardio: Activitat cardiovascular realitzada amb la combinació de diferents estils i ritmes musicals, incorporant coreografies adaptades al nivell dels usuaris amb al i baix impacte.

E.T.: L’entrenament total és una activitat orientada a realitzar sessions amb un treball cardiovascular molt variat i amb la combinació d’exercicis de tonificació muscular, amb l’objectiu de millorar la resistència muscular i cardiovascular.

T.B.C.: El condicionament físic general és una activitat que combina el treball muscular i aeròbic. S’ajusta als diferents nivells dels participants, amb coreografies senzilles, organització de circuits, i amb la utilització de material divers. És una activitat recomanada per una preparació física i per millorar la força i la resistència.

Etiquetes
Gimnasos