Twitter Facebook Instagram Youtube

SESSÍO CLUB DE LECTURA MATINAL LLIBRERIA MITJA MOSCA "PIRANESI"

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/serveis-ajuntament/cultura/agenda/sessio-club-de-lectura-matinal-llibreria-mitja-mosca-piranesi>>.

Us proposem llegir un llibre mensualment i venir a comentar-lo amb els participants del club i així poder endinsar-nos i aprofundiar en el llibre conjuntament. Sessió dins del club de lectura matinal de la llibreria Mitja Mosca.

📚 PIRANESI de SUSANNA CLARKE (Amsterdam edicions / Editorial Salamandra)

En Piranesi viu a la Casa, tal vegada hi ha viscut sempre. Dia rere dia pren un registre minuciós de les Meravelles que conté en els seus diaris: el laberint de Vestíbuls i Corredors, els milers d’Estàtues blanques, el brogit de les Marees a les Sales Baixes, la disposició canviant dels Estels a les Sales Altes. Els dimarts i els divendres, en Piranesi es troba amb el seu amic, l’Altre. Sovint també visita els Morts i els porta menjar, hi parla i els descriu les Bondats de la Casa. Bona part del temps, però, en Piranesi està sol.

Un dia apareixen missatges escrits amb guix a les Parets. Individus estranys han arribat a la Casa. Són amics o venen a portar destrucció i bogeria? El Món que en Piranesi creia que coneixia està canviant: esdevé estrany i perillós.

Sessió conduïda per la llibretera Laia Arce.

Inscripció a la llibreria o llibreria@mitjamosca.com

Fitxers relacionats

Quan?

07/11/2023 de 11:00 a 12:30

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Carrer d'Ignasi Iglesias,48
Nom de contacte
Telèfon de contacte
93 584 06 52
Organitzador
Llibreria Mitja Mosca
Preu

Preu: 8€

Venda d’entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment