Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona es mostra. Tempus fugit

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/serveis-ajuntament/cultura/agenda/badalona-es-mostra-tempus-fugit>>.

“Tempus fugit” és el títol del nou espectacle de la cia, el resultat d’un procés de creació col·lectiva. La direcció i la dramatúrgia és a càrrec de Gemma Julià, actriu, directora i dramaturga professional.  A Tempus fugit, mentre les quatres actrius i l’actor, protagonistes i co-autors de l’espectacle, cuinen un gaspatxo revolucionari, comparteixen vivències entorn al pas del temps.

Ens passem la vida buscant la recepta pel propi benestar, planificant els ingredients per aconseguir allò que volem, atrapant el temps per aconseguir el que ens sembla que ens farà més feliços, més reconeguts, més tranquils.... i ens oblidem, com deia John Lennon, que la vida és el que passa mentre estem fent plans.  En canvi, en moments de crisi, després d’un bon sotrac, sembla que el temps s’atura i totes les nostres creences queden suspeses a l’aire. Redescobrim el passat i ens angoixa la incertesa del futur.

Perdre el temps? Guanyar temps? Arribar a temps? Donar temps? El temps tot ho cura? Temps al temps?

Després de la representació teatral es presentaran els curtmetratges "Històries de vida del barri de la Salut" i "Això no és Disneyland"

En el marc del Badalona es mostra i del programa Barris i comunitat. 

* La cita prèvia per a l’atenció presencial a taquilla haurà de ser concertada trucant al 93 384 40 22 de dimarts a dijous de 12 a 14 h.

Quan?

05/11/2023 de 18:00 a 19:30

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
C. d'Andrés Segovia, 45
Telèfon de contacte
93 384 40 22
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment