Twitter Facebook Instagram Youtube

'CONTRACCIONES' de Mike Bartlett

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/actualitat/agenda/contracciones-de-mike-bartlett>>.

Contracciones, de Sílvia Delagneau

Candela Peña i Pilar Castro juguen una peculiar partida de pòquer en aquesta adaptació de la distopia laboral de Mike Bartlett. Un espectacle divertit i cru que explora la invasió creixent de les grans companyies en les decisions i les vides dels seus treballadors i treballadores.

A través de l’Emma, una empleada de la secció de vendes d’una empresa, i la seva gerent, experimentem un xoc d’idees i contraarguments, una espècie de negociació on el que està en joc és la intimitat de la treballadora. Una lluita entre les protagonistes que comença com una comèdia però que derivarà lentament cap a un terreny molt més obscur.

Una dicotomia teatral on Israel Solà, director també de La Calòrica, ha jugat amb el suspens i la comicitat mitjançant un combat intens entre les dues actrius, de manera que esperarem amb impaciència saber què passarà a l’escena següent i, sobretot, quina de les dues en sortirà guanyadora.

"Unas actrices enormes, que se comen la escena y están excelentes" Diego Da Costa, Cinemagavia

Durada: 1 h 15 min

Quan?

16/12/2023 de 20:00 a 21:15

(Europe/Madrid / UTC100)

Nom de contacte
Teatre Zorrilla
Organitzador
Teatre Zorrilla
Preu

26,00€

Web
Lloc web extern
Venda d’entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment