Twitter Facebook Instagram Youtube

'BABY BOOM!', Egos Teatre

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-badalona/badalona/ca/actualitat/agenda/baby-boom-egos-teatre>>.

Baby Boom!, d'Egos Teatre

Apunteu-vos bé aquesta data, 23 de desembre del 2023, vigília de la nit de Nadal, perquè aquell vespre coneixereu la crua realitat dels vostres orígens. Sí, aquell dia us assabentareu que tots i totes vosaltres sou fruit d’aquell… Baby boom!

Una explosió demogràfica sense precedents que va tenir lloc a mitjans dels anys cinquanta als Estats Units d’Amèrica. Quinze anys més tard, com tot, l’ona expansiva va arribar a casa nostra. Els experts han intentat aclarir els motius d’aquella procreació desenfrenada. Però… i si l’autèntic origen dels embarassos estigués fora de l’abast de la nostra comprensió?

Baby Boom! és un espectacle musical que manté l’esperit, el desvergonyiment i la bogeria escènica de la companyia EGOS teatre. Una sàtira desacomplexada de l’època del destape que, a ritme de música ye-ye i temes eurovisius, es burla de la hipocresia, dels convencionalismes socials i de la intel·lectualitat amb què ens autoenganyem per no admetre que potser el motor de la vida, allò que ens fa llevar cada matí, no són els propòsits elevats sinó les ganes pures i dures de fotre un clau.

"La música i les lletres estan a l’altura de l’Albert Pla més volat o en Jaume Sisa més galàctic i farien les delícies de La Trinca" Jaume Forés, El Núvol

Durada: 1 h 40 min.

Quan?

23/12/2023 de 20:00 a 21:45

(Europe/Madrid / UTC100)

Nom de contacte
Teatre Zorrilla
Preu

16,00€

Web
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal
Mapa de l'esdeveniment