Twitter Facebook Instagram Youtube

Antigoni Goni 'Medio Siglo' - Festival de la Guitarra

DOCUMENTAL 'MEDIO SIGLO' I RECITAL ANTIGONI GONI

Dissabte 17 de juny, Teatre Margarida Xirgu

  • 17.30 h / Documental
  • 19 h / Recital Antigoni Goni

Antigoni Goni és una de les grans intèrprets de guitarra clàssica de l'actualitat, aclamada a nivell mundial. Habitualment toca amb una guitarra construida per Romanillos, amb qui va mantenir - i segueix mantenint amb la seva vídua Marian Harris - una sòlida amistat. D'aquesta relació va néixer fa més de cinc anys la idea del projecte Medio Siglo. 

Medio Siglo és un disc que conté les obres per a guitarra preferides per José Luis Romanillos, interpretades per Antigoni Goni i el Volterra Project Trio. Les guitarres emprades en l'enregistrament del disc van ser les quatre últimes construïdes per Romanillos, amb la famosa 'Medio Siglo, entre d'altres - d'aquí neix el nom del projecte. Medio Siglo era el regal previst per celebrar el 90è aniversari del luthier, en el mes de juny de 2022. Malauradament, Romanillos va morir el dia 12 de febrer, amb 89 anys, i no va poder veure el projecte acabat. Tot i això, la seva vídua Marian Harris i Antigoni Goni van decidir seguir endavant amb el projecte fins a publicar el disc i la pel·lícula documental que l'acompanya.

La presentació a Badalona de Medio Siglo tindrà lloc al Teatre Margarida Xirgu el dissabte 17 de juny. Començarà a les 17:30 hores amb la projecció del documental. A continuació, a les 19:00 h, es podrà gaudir del recital que oferirà Antigoni Goni, que interpretarà en directe bona part de les obres del disc, i ho farà amb dues guitarres originals de Romanillos: la 'Marian' i la mítica 'Medio Siglo'. 

Una activitat que s'emmarca en el Festival de la Guitarra Badalona 2023

Entrada lliure fins a completar aforament (els assistents a la projecció del documental previ tindran butaca assegurada). Donatiu voluntari

Reserva d'entrades

Quan?

17/06/2023 de 17:30 a 20:30

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Teatre Margarida Xirgu
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal