Twitter Facebook Instagram Youtube

El Trencanous

Escola MOVIMENT2

L'escola badalonina MOVIMENT2, que desenvolupa una tasca formadora i educadora en l'àmbit de la dansa, organitza enguany amb tot l'alumnat de l'escola, de totes les edats i especialitats, el ball del Trencanous.

El primer acte narra la història de la Clara. La seva família celebra el Nadal fent una festa a casa, en la qual tot el veïnat hi està convidat. El padrí de la Clara, que és un famós mag (el Sr. Drosselmeyer), porta una joguina molt especial per a la nena: un ninot trencanous. La Clara s'emociona molt i queda totalment encisada per la joguina.

Al vespre, quan tots els convidats han marxat, la Clara se'n va a dormir amb el Trencanous. El mag aprofita per fer un encanteri on la màgia i la fantasia cobren protagonisme. A mitjanit, la nena es desperta per l'enrenou d'una batalla entre un exèrcit de ratolins i els soldats, on finalment els soldats guanyen la batalla. El Trencanous convida llavors a la Clara a fer un viatge cap al país dels dolços, en el que arribaran travessant un bosc tot nevat.

En el segon acte, la Clara i el Trencanous arriben al Regne dels Dolços, i allà coneixen a la princesa Charming, les flors ballarines i els dolços, els quals són representats amb balls i vestuaris inspirats en diferents cultures del món.

Quan arriba el moment del comiat, la Clara s'adorm ja que l'encanteri de màgia ha arribat a la seva fi. La nena es desperta de nou a casa seva pensant "Ha estat tot un somni? O ha estat real?"

Quan?

10/06/2023 de 18:00 a 18:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Teatre Zorrilla
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal