Twitter Facebook Instagram Youtube

Vermell: història d'una cera de colors - Hora del conte. Dia Internacional Dia internacional contra l'LGTBIQ-fòbia

Dimecres 17 de maig. A la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona: 

  • 17.30 h a la Biblioteca Llefià - Xavier Soto
  • 17.30 h a la Sala Josep Uclés al Centre Cultural el Carme
  • 18 h a la Biblioteca de Sant Roc

La Vermell és una cera de colors que porta una etiqueta on diu «vermell», però en realitat és de color blau. El seu mestre vol ajudar-la a pintar de color vermell (Som-hi, pintem maduixes!), la seva mare intenta ajudar-la a ser de color vermell enviant-la a jugar amb una companya de color groc (Aneu a pintar una taronja!), i les tisores volen ajudar-la a ser de color vermell retallant una mica l’etiqueta, perquè pugui respirar més bé. Però la Vermell no és feliç. No hi ha manera que pinti de color vermell, per molt que s’esforci. Un dia una nova amiga la convida a pintar un oceà de color blau i, aleshores, la Vermell descobreix el que els lectors ja sabien de feia estona. Ella és blava! Aquest divertit, acolorit i commovedor àlbum sobre la valentia que s’ha de tenir per ser fidel a un mateix permet diverses lectures.

Tothom hi trobarà un motiu de reflexió diferent en aquest llibre de Michael Hall. Aquest conte aborda la importància del respecte davant la diversitat, però també d'acceptar-nos a nosaltres mateixos. Dels sentiments en sentir-se diferent, i com les actituds de l'entorn afecten en com ens sentim.

Activitat amb motiu del Dia Internacional contra l'homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia, la transfòbia i la interfòbia (LGTBI-fòbia).

Adreçat a infants de 4 a 9 anys.

A càrrec del personal de la biblioteca. Aforament limitat: cal inscripció prèvia enviant un correu o trucant a la biblioteca on es vulgui assistir.

Quan?

17/05/2023 de 17:30 a 19:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Diferents espais
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal