Twitter Facebook Instagram Youtube

CERCAVILA AMB ELS GEGANTS AMIFTRIONS I CONVIDATS - Festes de Maig 2023

CERCAVILA AMB ELS GEGANTS AMFITRIONS I ELS CONVIDATS

21.30 h / Carrer de Francesc Layret

La nit serà el moment per deixar-se endur per l’essència més profunda de les festes que representen els gegants, les Festes de Maig i les Festes de San Fermín.

Cercavila amb els gegants amfitrions i convidats que es dirigirà des del teatre Margarida Xirgu fins a la plaça de la Plana, passant pel carrer de Mar, de la Pietat, passatge de Maignon, avinguda de Martí Pujol i carrer dels Arbres, fins a la plaça de la Plana. 

ESPECTACLE "VA D'AQUÍ I VA D'ALLÀ" 

22h, a la plaça de la Plana 

Us presentem un espectacle amb el ball de gegants, la música ritual de la festa i les emocions que ens transmeten els sentiments com a eix central. Un acte presentat per l’actriu badalonina Rosa Gàmiz i la cantant i també actriu Mone Teruel, que repassaran allò que ens emociona i que, sens dubte, unirà per sempre els gegants de Pamplona i els de Badalona.

Un cop acabat l’espectacle, una cercavila retornarà a la plaça de la Vila tots els gegants i figures participants, que clouran passada la mitjanit una jornada que quedarà marcada en la història de les nostres estimades Festes de Maig.

A càrrec de la Colla de Geganters de Badalona. 

En el marc de les Festes de Maig 2023

Quan?

06/05/2023 de 21:30 a 23:55

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Diferents espais
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal