Twitter Facebook Instagram Youtube

La pell fina

De Carmen Marfà i Yago Alonso
Durada: 1 h 15 min.

Nova comèdia del tàndem creatiu Carmen Marfà i Yago Alonso que, igual que la seva predecessora, Ovelles, conquereix ràpidament el públic fent un retrat generacional en clau d’humor dels qui s’han fet grans marcats per les diverses crisis.

 

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa caure, sense donar-hi molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els nous pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la superfície algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

 

La pell fina parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però… Què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Entre rialla i rialla s’aniran desvetllant temes com la maternitat, el talent i la manera que tenim de tractar-nos els uns als altres, i es posarà de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.

 

La pell fina és la comèdia que l'espectador, necessitat d'aquest gènere, hauria de veure en aquests moments.

Pep Vila, Recomana.cat
Quan?

14/04/2023 de 20:00 a 21:00

(Europe/Madrid / UTC200)

On?
Teatre Margarida Xirgu
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal