Twitter Facebook Instagram Youtube

Rèquiem nocturn

De Pere Faura
Durada: 1 h 40 min.

El coreògraf barceloní Pere Faura diu adeu a la dansa i ho fa a través de l’univers artístic del director de cinema i coreògraf Bob Fosse, gran expert en l’espectacle de la mort, per crear un gran rèquiem festiu amb un repartiment multidisciplinari i multigeneracional de nou intèrprets, dos músics en directe i la col·laboració especial de Francesc Orella.

Escenes icòniques i d’altres de més desconegudes de Fosse seran reinterpretades en un ritual fúnebre per fer reflexionar sobre la vida de la dansa i la bellesa de la mort.

Escenes, cançons i danses unides per crear una teatralitat interdisciplinària on moviment, paraula, música i vídeo ballen alhora en una experiència ritualista entre el llegat i la paròdia, entre l’humor i la tendresa, per transformar l’acte de morir en un cabaret amb molta ploma i purpurina.

Una cerimònia nocturna, solemne, macarra i divertida dins del Festival Dansa Metropolitana.

Gamberro i visionari fins a la medul·la.

Jordi Bordes, Recomana.cat

Producció dins el projecte Cèl·lula#2 del Mercat de les Flors, projecte amb col·laboració de la Fundació Banc de Sabadell, amb coproducció de La Diürna i Grec Festival de Barcelona.

Quan?

17/03/2023 de 20:00 a 20:00

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Teatre Zorrilla
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal