Twitter Facebook Instagram Youtube

Gala Solidària de Màgia

XXIII Memorial Li-Chang
Durada: 1 h 30 min.

Clourem el festival, un any més, al Teatre Blas Infante amb la màgia juvenil d’un conjunt de mags presentats amb bones dosis d’humor i ritme musical pel Mag Rovi.

Entre els participants tindrem, com és habitual, el guanyador del Premi Jove Li-Chang 2023, l’Aleix Ferrer. Ens presentarà un número de màgia modern, ple de sorpreses, on no només se li apareixen cartes del no-res sinó també complements amb els quals no sap què fer, i tot plegat amb un resultat inexplicable.

El Magic Pol farà vibrar el públic amb un show que combina humor i música i crea una experiència única.

El jove mag de 14 anys Cesc Alriols firmarà un número de manipulació de cartes i boles senzillament impressionant.

I el duet Set de màgia, amb carisma i capacitat d’improvisació, ens faran viure una experiència amb la màgia com a fil conductor i la comèdia i la bogeria com a plats forts.

La recaptació d’aquesta gala es destinarà, un any més, a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany el projecte tornarà a Senegal per oferir els seus espectacles i tallers de màgia als hospitals oncològics infantils, orfenats, leproseries de Dakar i a les escoles aïllades al mig de la sabana africana, entre d’altres

Quan?

05/03/2023 de 18:00 a 18:00

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Teatre Blas Infante
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal