Twitter Facebook Instagram Youtube

BadaloArt, la pintura com a expressió plàstica i coneixement

Exposició BadaloArt: La pintura com a expressió plàstica i coneixement,

a la sala d’exposicions El Refugi, que tindrà lloc del 31/01 al 23/02 de 2023

De dilluns a divendres, de 18 a 20 h

Dissabte, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h

Diumenge, de 12 a 14 h

Presentem en el Refugi l'exposició dels tallers i les classes que portem a terme en el Centre Cívic Can Cabanyes, dinamitzant la creativitat i el coneixement bàsics de la praxi pictòrica,les seves tècniques i materials a través de la Història de l'Art.

Compaginant amb sortides i visites culturals a exposicions i museus que ajuden a valorar l'esforç de plasmar sobre la tela els seus desitjos d'expressar-se; comprenent que pintar també és un acte polític i social.

Aquestes persones amb inquietuds, però, que no es dediquen professionalment amb exclusivitat a les arts plàstiques, ens reunim setmanalment en tres grups diferents, creant vincles personals i terapèutics d'amistat i mutu suport sigui personal com a creatiu durant i fora dels tallers. Podríem dir que són aficionats i amants de la pintura allà manera clàssica. Cadascun d'ells troba la seva "tècnica" amb la qual sentir-se còmode i expressar-se i, amb desitjos d'aprendre el perquè dels diferents estils a través dels temps i la història.

En Can Cabanyes i amb BadalonArt valorem les experiències personals, la convivència L'Art i la Cultura com a vehicle de comunicació, coneixement i harmonia entre les persones.

Quan?

31/01/2023 a 18:00 fins a 23/02/2023 a 20:00

(Europe/Madrid / UTC100)

On?
Sala d'exposicions El Refugi
Afegiu l'esdeveniment al calendari
iCal