Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre cívic Dalt la Vila és un equipament multifuncional que ofereix serveis socials, culturals, educatius, de salut i de participació ciutadana al Districte 1.

Informació

El Centre cívic Dalt la Vila és un espai de trobada i reunió per la gent del barri, des dels més petits fins als més grans. 

Hi tenen la seu el Centre cívic del mateix nom i l’Escola de Música Moderna de Badalona. És també un espai de referència per a les associacions del districte primer.

Adreça i contacte del Centre cívic Dalt la VilaHistòria de l'edifici

L’edifici que actualment ocupa el Centre cívic Dalt la Vila va ser inaugurat el 20 d’octubre de 1968 com a seu de la Delegación Local de Juventudes de Falange. 

A finals dels anys 70, un grup de joves de la ciutat, alguns dels quals poc temps després fundaren el Consell de la Joventut de Badalona, van ocupar els locals per fer-hi activitats juvenils.

L’any 1995, l’Ajuntament de Badalona restaurà l’edifici per a convertir-lo en la seu d’un nou centre cívic per a la ciutat.

L'Escola de Música Moderna

L’Escola de Música Moderna de Badalona va ser fundada l'any 1984.

L'EMMB forma part, juntament amb Conservatori Professional i Escola de Música de Badalona, del Patronat de la Música de Badalona.

www.emmbadalona.cat