Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre cívic Can Cabanyes és un equipament multifuncional que ofereix serveis administratius, socials, culturals, de salut i de participació ciutadana al Districte 2.

Informació

El Centre cívic Can Cabanyes és un espai de trobada i reunió per la gent del barri, des dels més petits fins als més grans. 

Hi tenen la seu el Centre cívic del mateix nom, la Conselleria del Districte i l’Oficina Municipal del Districte. És també un espai de referència per a les associacions del districte segon.

Adreça i contacte del Centre cívic Can Cabanyes

L’Oficina Municipal de Districte 2 (A)

A la primera planta de l’equipament està situada una de les dues oficines municipals del districte 2 de Badalona. L’Oficina Municipal de Districte és una oficina administrativa en la qual es poden portar a terme una bona quantitat de sol·licituds i gestions sense necessitat de desplaçar-se a les oficines centrals de l’Ajuntament. 

Oficina Municipal de Districte 2 (A)

Història de l’edifici

Can Cabanyes és una masia dels segles XVII-XVIII, que va ser reformada en el segle XIX, amb façana neoclàssica, baixos, golfes i una torre quadrada de 5 plantes, un gran jardí amb palmeres i un cert aspecte colonial. 

A l’entrada hi ha la capella de Sant Crist que data del segle XVIII. La masia era l’eix central i organitzatiu de les terres de conreu de les rodalies fins a la primera meitat del segle XX quan comencen a urbanitzar-se els terrenys que l’envolten. 

L’Ajuntament de Badalona va adquirir l’edifici. Després de diversos usos, l’any 1995 es va remodelar i va ser inaugurat com a seu del Centre cívic Can Cabanyes.

Imatges relacionades