Twitter Facebook Instagram Youtube

On reunir-nos

Espais per a fer congressos, promocions, reunions, negocis i convencions a Badalona

Edificio BCIN

Des de 1995, s'alça sobre un turó en forma de balconada i amb vistes privilegiades de la ciutat i el mar, el BCIN (Badalona Centre Internacional de Negocis).

Equipament destinat al servei per a empreses, acull un centre de convencions únic. Lluminós, ben comunicat, espaiós i amb tots els serveis a disposició dels seus clients. Amb un auditori de capacitat per a 322 assistents, disposa de 6 sales polivanets, 7 halls per acollir-hi esdeveniments i presentacions, i una gran terrassa exterior. El BCIN constitueix un instrument de promoció i vertebració de l’economia de la ciutat i de la seva projecció exterior.

L’edifici acull un Centre de Convencions, un Centre d’Empreses i les principals institucions de promoció econòmica de la ciutat: Reactivació Badalona, SA, Cambra de Comerç de Barcelona i Federació Empresarial de Badalona, que el converteixen en un pol vertebrador de l’activitat industrial i de serveis de la ciutat i del seu entorn. 

El BCIN és l'espai òptim i ideal per celebrar-hi convencions de petit i mitjà format. Amb tot tipus de serveis a disposició (càtering, aparcament gratuït per a 250 places, accessible, servei de seguretat, assistèntica tècnica i tecnològica, etc.) el BCIN és el centre de congressos, reunions i convencions de referència a Badalona.

Edifici BCIN
    Polígon Les Guixeres
    c/ Marcus Porcius, 1
    08915 Badalona (Barcelona)

Contacte:
    e-mail: bcin@bcin.cat
    (+34) 93-464.80.00
 
 

Imatges relacionades