Twitter Facebook Instagram Youtube

Reis a Badalona

Provinents d'Orient, els Reis s'instal·len uns dies abans a Badalona, ajudats dels patges i dels seus treballadors, per tenir-ho tot a punt per la nit de Reis. La seva arribada a la ciutat és una de les dates més màgiques i esperades per a menuts i grans. El dia 5 de gener es fa la rebuda institucional, quan els Reis arriben ja sigui en vaixell, carrossa o helicòpter. És en aquest moment quan se'ls hi fa entrega de les claus de totes les llars de Badalona. El Rei Melcior s'adreça als infants, i també se'ls fa entrega del pa i la sal, com a senyal de benvinguda. Posteriorment, Ses Majestats els Reis d'Orient recorren els carrers de la ciutat acompanyat del seu seguici.

Sorteig per escollir els infants que aniran a dalt de les carrosses de la Cavalcada de Reis 2024

Reis 2023-24

Activitats destacades de la programació de Reis:

  • Activitats a les biblioteques: Tallers de fanalets, la Crida als Reis i la narració teatralitzada del conte 'El fanalet d'en Tasi'.
  • Campament Reial. Espai màgic on es poden veure les comparses artístiques que participaran a la Cavalcada dels Reis d'Orient.
  • Rebuda dels Reis i Cavalcada. Els Reis d'Orient arribaran aquest any a la nostra ciutat a bord de l'helicòpter reial, el 5 de gener a les 16 hores, a l'Estadi Municipal de Badalona. A les 18 h s'iniciarà la Cavalcalda a l’avinguda de Pius XII, cantonada amb el carrer Ramiro de Maeztu, que recorrerà tots els barris de la ciutat. 

Les entrades per assistir al Campament Reial es poden aconseguir a partir del 18 de desembre a: www.agendacultural.badalona.cat o a través de l’app Agenda Cultural Badalona.

Recursos relacionats

Enllaços relacionats

     

      

        

      

   

Imatges relacionades