Twitter Facebook Instagram Youtube

Festival Internacional de Màgia - Memorial Li-Chang

Festival Internacional de Màgia - Memorial Li-Chang

El Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang és una de les demostracions de màgia més destacades a escala nacional i internacional. Un cicle de màgia que va néixer amb l'objectiu de mantenir viu el llegat de l'il·lusionista badaloní Joan Forns i Jordana (1916-1998), més conegut pel seu nom artístic 'Li-Chang'. Un festival que actualment ofereix una programació molt completa d'espectacles de màgia, amb il·lusionistes de renom nacionals i internacionals. A banda del programa de màgia, el festival también ofereix activitats paral·leles com tallers, ponències o d'altres activitats sobre il·lusionisme. 

23à edició del Memorial Li-Chang

Abracadabra! Engeguem la 23ena edició del Memorial Li-Chang. Aquest mes de febrer arriben a la nostra ciutat il·lusionistes de Corea, Veneçuela, Alemanya, França i Itàlia per oferir-nos una edició d’allò més variada i cosmopolita. Sense oblidar-nos dels talents locals i nacionals, que juntament amb els seus homòlegs internacionals, vestiran unes gales màgiques.

A més, aquest any ens fa molta il·lusió poder tornar a posar en marxa els tallers i actuacions de màgia jove i solidària a les biblioteques i centres cívics de la ciutat. Es recupera, així, un dels trets d’identitat del festival per estendre la màgia per tota Badalona i fer partícip del festival a tota la població.

Enllaços relacionats

 image