Twitter Facebook Instagram Youtube

Reunió entre l’Ajuntament, la Generalitat i l’AMB per analitzar les actuacions a portar a terme derivades de l’esfondrament de l’edifici del carrer del Canigó

12:45

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella i el vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Balmón, assistiran el pròxim dilluns 26 de febrer, a les 11.30 hores a la reunió on s’analitzaran les conseqüències i les actuacions a portar a terme derivades de l’esfondrament de l’edifici del carrer del Canigó del barri del Raval de Badalona.

La reunió tindrà lloc al Casal Gent Gran del Raval de Badalona (carrer d’Ausiàs Marc, 120). Comptarà també amb la participació de regidors i responsables tècnics de l’Ajuntament de Badalona, de Protecció Civil i del Departament de Territori i de l’Agència d’Habitatge de Catalunya, entre altres.

Muts i atenció als mitjans

A l’inici de la reunió (dilluns 26 de febrer, 11.30 hores) es permetrà l’accés als mitjans gràfics per a prendre imatges de la reunió de treball (muts).

L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a la finalització de la reunió a les 12.45 hores, aproximadament.