Twitter Facebook Instagram Youtube

Presentació de l’activitat esportiva Kinder Joy of Moving Experience

18:15

Dilluns 11 de desembre a les 18.15 hores tindrà lloc a la sala de premsa de l’edifici del Viver de Badalona (plaça de l’Assemblea 9) l’acte de presentació de l’activitat esportiva Event Kinder Joy of Moving Experience. L’acte comptarà amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’Alcaldia, Juan Fernández i el director de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de Ferrero Iberica, S.A. Franco Martino.

L’Event Kinder Joy of Moving Experience és un esdeveniment esportiu gratuït que promou l’empresa Ferrero amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i que es durà a terme des de divendres 15 fins al diumenge 17 de desembre a la plaça Joan Miró, al barri de Can Claris de Badalona.

La finalitat d’aquesta activitat és fer valdre la importància del moviment en qualsevol edat, però sobretot incidir en la necessitat d’integrar a les seves vides l’activitat física a través del joc, la diversió i la no competició, desenvolupant una actitud activa davant dels altres i augmentant les relacions socials per créixer i formar-se com a persones.

Més informació sobre l’activitat: https://kinderjoyofmovingexperience.es/