Twitter Facebook Instagram Youtube

Demà divendres 8 de març es donarà a conèixer el cartell de les Festes de Maig 2024 de Badalona

10:00

La regidora de Cultura, Vanesa González, revelarà el disseny guanyador de les 46 propostes presentades aquest any per l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo

Aquest divendres 8 de març, a les 10 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal el Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9) es presentarà el cartell de les Festes de Maig 2024.

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, serà l’encarregada de revelar quin ha estat el disseny guanyador. Aquest s’ha triat entre les 46 propostes que enguany s’han presentat per part de l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona al concurs, que des de fa anys, promou l’Ajuntament per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i l’obra gràfica dels joves artistes i dissenyadors de l’escola. El cartell, com cada any, reflectirà la identitat de Badalona i les Festes de Maig, tenint en compte les seves singularitats i els seus elements festius.

Recordem que el passat 1 de març ja es va donar a conèixer el disseny del Dimoni guanyador del vint-i-cinquè concurs Crema’l tu!, que va ser l’anomenat Apugem els preus, obra de Cristian Jerónimo Reina.