Twitter Facebook Instagram Youtube

Trobada i cercavila del Consell dels Infants de Badalona

Trobada i cercavila del Consell dels Infants de Badalona.

Els nois i les noies representants de més de 40 escoles i centres socioeducatius de Badalona portaran demà dimecres 8 de maig els seus desitjos fins al Dimoni plantat a la platja dels Pescadors

Aquest dimecres 8 de maig tindrà lloc la Trobada del Consell dels Infants de Badalona (CIB) que inclou una cercavila, amb música de la Marching Band de l’Escola de Música Moderna de Badalona, que finalitzarà davant de la figura del dimoni plantat a la platja dels Pescadors.

Els nens i les nenes del Consell dels Infants de Badalona portaran un Dimoni, construït per nois i noies de l'escola Can Barriga, al que li enganxaran rètols fets a cada centre del CIB, de les coses que els infants de la ciutat no volen que existeixin ni a Badalona ni arreu del món.

La Trobada del CIB començarà al Centre Cultural El Carme a les 17.30 hores. La cercavila fins a la plantada del Dimoni començarà a les 18.45 hores.

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) està format per 90 noies i nois que representen més de 40 escoles i centres socioeducatius de la ciutat. A les Trobades, amb el suport dels mestres i educadors de cada centre, els infants elaboren propostes i fan accions per millorar la ciutat. Així, en aquesta Trobada dues de les qüestions a tractar són sobre “Els patis de les escoles que volem” i sobre la celebració del 20è aniversari del Consell aquest any 2024.