Twitter Facebook Instagram Youtube

Sessió informativa al Badiu Jove per divulgar els hàbits que ajuden a la prevenció del càncer de còlon

Sessió informativa al Badiu Jove per divulgar els hàbits que ajuden a la prevenció del càncer de còlon.

La jornada compta amb la col·laboració de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, de l’Institut Català d’Oncologia i amb els Amics de Can Ruti

El Badiu Jove acollirà aquest divendres, 19 d’abril, a les 11 hores, una sessió informativa sobre el càncer de còlon i la conscienciació dels hàbits que cal seguir per a la seva prevenció. Es tracta d’una sessió de sensibilització enfocada a joves, que també permetrà conèixer la importància de la recerca en salut que fa l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP).

El Badiu Jove, impulsat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Badalona, és un espai de referència per als joves de la ciutat on es concentren diferents serveis i programes amb la finalitat de proporcionar informació i recursos necessaris per aconseguir una plena integració social i laboral. L’equipament està situat al carrer d’Ausiàs Marc, 61.

La jornada "Prevenció del càncer colorectal. Cosa teva, cosa de tothom" la portarà a terme la doctora Núria Mulet Margalef, del Grup de Recerca en Tumors Gastrointestinals, ICO Badalona, B-ARGO/IGTP i forma part també de les activitats del cicle auxiliar cures d’infermeria del centre d’FP Joan Maragall.

El càncer de còlon té cada vegada més incidència entre les persones més joves, tot i que amb l’adopció de bons hàbits s’aconsegueix disminuir el risc de desenvolupar-lo.

L’activitat es realitza amb la col·laboració de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i amb els Amics de Can Ruti.