Twitter Facebook Instagram Youtube

Més d’un miler d’estudiants d’ESO participaran en els Beach Games de Badalona

La darrera activitat de la 3a edició del Badasport tindrà a la platja del Coco.
La darrera activitat de la 3a edició del Badasport tindrà a la platja del Coco

És la darrera activitat de la 3a edició del Badasport a l’ESO i tindrà lloc des del 17 fins al 19 d’abril a la platja del Coco

Més d’un miler d’alumnes d’ESO de 14 instituts de Badalona participaran des del 17 fins al 19 d’abril en els Beach Games, una nova activitat que s’ha afegit a la 3a edició del Badasport a l’ESO i que tindrà lloc en la platja del Coco. El Badasport és un projecte amb els objectius de millorar la relació dels nens i les nenes de les diferents escoles i els instituts de Badalona, i de potenciar actituds, valors i normes que són inherents a l’activitat física.

Després dels Esports alternatius i de la Cursa d’orientació, en aquesta darrera activitat del Badasport a l'ESO hi participaran 1.100 alumnes de 14 instituts: Badalona 7; IE Baldomer Solà; Barres i Ones; Enric Borràs; Isaac Albéniz; Júlia Minguell; La Riera, Pau Casals; EA Pau Gargallo; Pompeu Fabra; IE Rafael Alberti; IE Sant Jordi; Ventura Gassol i Tiana. L'activitat consisteix en partits i la pràctica del Volei platja i de l'Ultimate (que es juga amb disc volador). També hi haurà una activitat de Zumba dinamitzada pel gimnàs Soho Fit de Badalona.

El Badasport a l'ESO està organitzat pel Grup de Mestres d'Educació Física de secundària, vinculat al Pla de Formació de Zona del CRP i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració en aquesta darrera activitat de Badalona Cultura.