Twitter Facebook Instagram Youtube

Més de 5.100 infants de 34 escoles participaran en la 20a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona

Més de 5.100 infants de 34 escoles participaran en la 20a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona.

Aquesta nova edició tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports del 14 al 16 de maig

El Palau Municipal d’Esports serà l’escenari de la 20a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de maig, de 10 a 12 hores amb la participació de 5.157 infants des d’I3 i fins a 4t primària de 34 escoles de la ciutat.

El dimarts 14 de maig participarà en la Trobada el  Ballet Silvia Pallisera; el dimecres 15 de maig hi participarà el Típic Ball de Bastons de Canyet, i dijous, dia 16, els alumnes de dansa clàssica i espanyola de l’Institut del Teatre, que van iniciar la seva col·laboració fa uns anys. La Trobada comptarà també amb l’actuació, els tres dies, del grup de grallers So Nat que interpretarà la música en directe d’algunes danses.

Els objectius de la Trobada de danses són:

-Apropar la música als nens i les nenes mitjançant la dansa.

-Despertar la il·lusió i potenciar la responsabilitat dels nens i nenes per compartir una tasca col·lectiva amb altres escoles.

-Potenciar la coordinació psicomotriu dels infants i la seva relació amb l’espai.

-Promoure la interculturalitat a través del coneixement de danses d’arreu del món i tradicionals catalanes.

-Implicar diferents col·lectius en un mateix projecte: infants, mestres,  especialistes de música i d’educació física, famílies, entitats i institucions.

Escoles participants

Dimarts 14 de maig: Artur Martorell, Baldiri Reixac, Feliu i Vegués, Gitanjali, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau, Llibertat, Rafael Alberti, Salvador Espriu i Sant Jordi.

Dimecres 15 de maig: Antoni Botey, Baldomer Solà, Bufalà, Folch i Torres, Les Ciències, Margarida Xirgu, Pau Picasso, Pere de Tera, Progrés, Rafael Casanova i Salesians Badalona.

Dijous, 16 de maig: Badalona Port, Ítaca, Joan Coret, Josep Boada, Llorens Artigas, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Santíssima Trinitat, Turó d’en Caritg i Ventós Mir.

Aquesta 20a Trobada està organitzada per Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària, pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició hi col·laboren Badalona Sardanista, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, Ballet Silvia Pallisera, el Típic Ball de Bastons de Canyet, el Club Joventut Badalona i Olímpic Arena.