Twitter Facebook Instagram Youtube

Més de 180 efectius es despleguen per garantir la seguretat de tots els assistents a la Nit de Sant Anastasi 2024 a Badalona

Més de 180 efectius es despleguen per garantir la seguretat de tots els assistents a la Nit de Sant Anastasi 2024 a Badalona.

Aquest any s’ha incrementat en un 70% els efectius destinats al actes, especialment allà on hi ha més aglomeració de persones, respecte l’any 2023

L’Ajuntament de Badalona incrementa en un 70%, respecte l’any 2023, els dispositius de seguretat per cobrir les activitats de les Festes de Maig que es celebren aquesta nit, la Nit de Sant Anastasi. En concret hi haurà a peu de carrer 183 efectius treballant per a la seguretat de tots els participants i espectadors del actes de les Festes de Maig, especialment allà on s’espera més concurrència de persones, com a l’espectacle de Drons, el Piromusical, la Cremada del Dimoni, el Ball del Micaco o els Concerts de Festes.

Enguany s’amplia a 113 el número d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, 44 més que l’any passat, igual que de Mossos d’Esquadra, que passa de 22 l’any 2023 a 30 aquest any. També s’ha incrementant el personal sanitari, el servei de protecció civil, els vigilants de seguretat i els recursos de prevenció i extinció d’incendis, amb un total de 183 persones que vetllaran per la seguretat dels assistents als actes d’aquesta Nit de Sant Anastasi on es concentren alguns dels actes més emblemàtics i concorreguts de les Festes de Maig.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat l’esforç de l’Ajuntament en aquesta jornada per garantir la seguretat dels badalonins. “Amb un increment del 70% dels efectius al carrer durant la Nit de Sant Anastasi, reforcem el compromís del govern amb la seguretat dels veïns de Badalona i els visitants que avui puguin venir a gaudir dels actes de la festa”, ha explicat l’alcalde. A més, Garcia Albiol ha agraït l’esforç dels cossos de seguretat i la resta del personal que hi treballarà per garantir que tot es desenvolupa amb normalitat.