Twitter Facebook Instagram Youtube

L’espectacle de drons previ a la Cremada del Dimoni requereix un perímetre marítim de seguretat

Perímetre de seguretat necessari durant l'espectacle.
Perímetre de seguretat necessari durant l'espectacle

Des de les 19 hores fins a la finalització de la Cremada es prohibeix el bany i la presència d’embarcacions davant la platja dels Pescadors

Aquest any durant la Cremada del Dimoni de la Nit de Sant Anastasi, que tindrà lloc el pròxim divendres 10 de maig, a partir de les 19 hores i fins la finalització dels actes festius, quedarà prohibit el bany i la presència de qualsevol tipus d’embarcació davant la platja dels Pescadors. Aquesta mesura de seguretat és obligatòria atès que abans del Piromusical i de la Cremada del Dimoni l’Ajuntament ha programat un espectacle de gran format de tecnologia i llums amb més de 200 drons.

Aquest espectacle, que omplirà el cel amb singulars formes geomètriques, algunes especialment creades per a l’ocasió amb referències als símbols i icones de Badalona, requereix d’un perímetre marítim de seguretat que comprèn la platja dels Pescadors, des de l'alçada del carrer d’en Prim fins a l’alçada del carrer de Mar, i que s’endinsa uns 200 metres de la línia de la costa. Per tal de vetllar pel compliment d'aquesta mesura hi haurà control policial.

 

Badalona, 7 de maig de 2024